Het team van MVO Keurmerk

 

De inspecties van het Keurmerk MVO worden uitgevoerd door ervaren inspecteurs, die allemaal ruim ervaring hebben met MVO.

 

Gijsbert van Voorst
Gijsbert van Voorst

Gijsbert van Voorst heeft door zijn rol als adviseur voor NEN4400, ISO9001, HACCP en dergelijke certificaten, ruime ervaring opgebouwd met inspecties voor allerlei certificeringen. Gijsbert is dan ook een inspecteur die weet wat er van hem verwacht wordt bij zware inspecties.

Marcel de Jong
Marcel de Jong

Marcel de Jong is een inspecteur met hart voor de klant: "Uiteindelijk gaat het de bedrijven natuurlijk om het Keurmerk en de mensen zijn ook oprecht blij als ze het hebben gehaald. Dat geeft mij veel voldoening, ze hebben hard gewerkt voor dit mooie resultaat".

Marcel op LinkedIn

 

Martin Bogers
Martin Bogers

Martin Bogers is als Accountmanager de spil tussen klant en inspecteur. Door zijn achtergrond in de sales- en wervingsbranche heeft hij een ruime ervaring in het verbinden van mensen. Ook tussendoor staat hij altijd klaar voor uw vragen over het MVO-Keurmerk, de wijze van toetsing en de tools om het rendement uit uw MVO-Keurmerk te halen.

   

Jeroen Witsenboer
Jeroen Witsenboer

Jeroen Witsenboer heeft een ruime ervaring in het werkveld van o.a. auditor, veiligheidskundige en KAM-Coördinator. Jeroen is een deskundige inspecteur die u daarnaast dankzij zijn ervaring ook vast kan voorzien van allerhande advies op andere vakgebieden.

   

Henk Achterberg
Henk Achterberg

  Henk Achterberg is een inspecteur die terdege verstand heeft van de werkzaamheden op de achtergrond van organisaties. Met zijn vooruitzichten is het al snel duidelijk waar er nog verbetering nodig is en waar u nog meer uit kunt halen. Dat Henk als inspecteur vaak ziet waar nog progressie te boeken is, maakt hem tevens een gewild adviseur.

Arnold Reket MVO-Keurmerk inspecteur

Arnold Reket heeft zeer veel ervaring opgedaan bij overheid- en onderwijsinstellingen. 

Verder heeft hij in het particuliere bedrijfsleven ook zijn sporen verdiend, op het vlak van advisering wordt zijn hulp nog steeds vaak ingeroepen. 

Op het gebied van bedrijfsvoering en administratie is Arnold een persoon die het naadje van de kous weet, stel hem gerust over deze onderwerpen uw vragen!